Ebru Clarke

Picture of Ebru

Hemland: Istanbul, Turkiet

Familj: Jag är gift med Michael och har en dotter som heter Ayse. Jag har ingen från min egen familj här i Storbritannien. De bor alla i Istanbul. Jag har en bror.

När flyttade du till England?

Vi gifte oss i Istanbul och kom till England i Augusti 1992 men innan det bodde jag i Stratford upon Avon 1990 i ungefär 10 månader som Aupair.

Vad sysslade du med i ditt hemland?

Jag studerade till lärare i engelska på Marmara-Universitetet i Istanbul. Under den perioden kom jag till England som Aupair för att bättra på min engelska och mötte då min blivande make. Jag gick även på några data-programeringskurser och arbetade deltid tillsammans med min handledare en tid innan jag gifte mig och flyttade til England.

Arbetar du här?

Jag har inte arbetat sedan vi flyttade till Astwood Bank för nästan två år sedan. Jag hoppas snart kunna börja arbeta igen (arbete som jag får betalt för!!) snart.

Vilka är dina fritidsintressen?

Jag tycker om att läsa böcker, lyssna på musik, handarbete, heminredning, surfa på nätet och jag älskar att laga mat. Mitt drömjobb är att ha mitt eget café där jag kan servera underbar turkisk mat och hälsosamma bantarmåltider. Vem vet - det kanske händer en vacker dag. Jag brukade tycka om att gå på teater och bio men sedan vi blev föräldrar har det nästan blivit omöjligt att fortsätta med denna hobby. Jag njuter dock fortfarande av filmer på dvd eller video. Jag tycker också det är roligt med allt arbete vi gör i vår grupp. Det är alltid skoj och fullt med olika saker att göra och tar fram den kreativa sidan i oss vilket känns mycket givande.

Tillbaka till Evas sida